32. Vakantietijd


De kiespijn heeft plaatsgemaakt voor rust. Tijdelijke rust, want er moet nog echt wat gebeuren wil het probleem rond de vervelende kies volledig tot het verleden behoren. Maar de pijn is dus even weg. En dus kunnen we weer volle kracht vooruit!

De tweede week van de schoolvakantie is begonnen.  En dat kan een ijscoman merken. Er is veel rust in de wijken waarop ik rijd. En natuurlijk is dat jammer maar het is helaas niet anders.
Er zijn stukken in de route van zowel zaterdag als zondag dat er geen enkel ijsje wordt verkocht.  En dat werkt niet echt motiverend kan ik melden. En toch moet ik volhouden. Juist nu! Investeren in de tijd na de schoolvakantie.  Want diegenen die nu weg zijn komen ook weer terug. Volgende week en de week erna zal het net zo erg zijn, zo niet erger.
Daar zal ik rekening mee moeten houden.

Om toch wat te anticiperen op de tijdelijke  en nieuw ontstane situatie heb ik momenteel voor wat betreft de zondag een optie om de routetijden aan te gaan passen in beraad. Tijden die in plaats van zondagmiddag naar zondagavond gaan.  Ik ga daar eens goed over nadenken. Want, wijzigen van uitrijdtijden doe je niet zomaar.

Maar het moet gezegd: rondrijden tussen 12.30 en 13.30u zonder enige klandizie is ook niet fijn!
We zullen het gaan meemaken.

Gisteren zijn er nogal veel foto's gemaakt van de ijskar en zijn baas. Vlak voor het hotel "'t Lansink" werden de foto's geschoten. De foto's zijn nodig voor bij een heus redactioneel stukje over mijn werk als ijscoman. Dit artikel wordt a.s. week, als het goed is, in de krant "de Tubantia" geplaatst! De foto's zijn dus gemaakt.  Het redactionele stukje moet gaan komen uit een door een verslaggever afgenomen interview met mij begin komende week.
Ben benieuwd!
Wat hier uiteraard leuk aan is is natuurlijk de gratis promotie voor mijn nog jonge bedrijfje. En ook leuk is dat van de ongeveer 15 gemaakte foto's, et een aantal naar mij worden opgestuurd.

Overigens heeft afgelopen week ook iemand van de tuindorp kunstmarkt nog contact gezocht met mij. Een nieuwe afspraak is in de maak. Daarover later meer.

Wat rest is dat ik na dit weekend elke week een nieuwe draaidag ga hebben.
Elke woensdagavond ga ik een nieuwe en dus nog te ontginnen wijk in. Van 18.30 tot 21.00 uur zal ik de nagelegen wijk Bloemenbuurt in trekken.
We zullen woensdagavond rond 21.30 uur weten wat dat het bedrijfje gaat brengen.

Tot later.....

Frank Boereboom

Reacties

Populaire posts