47. De herfst is begonnen!

Het is vrijdag 24 oktober 2014 wanneer ik de tijd neem om aan mijn blog te werken. Ik ben moe. De eerste week na mijn vakantie zit er alweer op. En het was een drukke werkweek. Ook binnen de velgenhandel is de herfst duidelijk begonnen. De wielen gaan weer als zoete broodjes over de toonbank. Het is beslist nog niet druk genoeg, maar vanuit bijna stilstand naar datgene wat wij nu aan de man brengen is reeds een wereld van verschil. En tja, dat verneemt een man van middelbare leeftijd wel. Afijn. Liever zo dan helemaal geen werk! Want dat heb ik helaas al eens mee moeten maken. Nog eens zou echt vervelend zijn. Maar als het ooit zover komt dan is daar niets aan te doen. We moeten maar gewoon kei en keihard blijven werken. Zorgen dat ik kan zeggen dat het nooit aan mij heeft gelegen.

Franky's ijs is deze week weer eens actief geweest! Zij het kort. Zo is de omzetbelastingaangifte gedaan en is de ijsprijs uitgereikt aan de winnaar van de wedstrijd. Geert Rozendom kon de prijs zelf niet in ontvangst nemen, hij was te laat thuis. Zijn vrouw nam daarom de prijs dankbaar aan en de dag daarna verschenen op facebook foto's van ijs etende kinderen op school. Eén van hun dochters bleek die dag namelijk jarig en kon als tractatie een bakje ijs uitdelen. Hoe handig en wat ontzettend leuk. Ik was uiteraard blij te zien dat de prijs op de juiste plek was terechtgekomen. Een foto daarvan sluit ik bij het verslag van deze week in.
Komende week staat in het teken van Halloween! En op die avond zal ik nog éénmaal mijn bijdrage leveren voor dit jaar. En daarmee is het eerste jaar echt afgerond. Misschien kom ik u nog tegen, ik zou het erg leuk vinden! De tijden zijn mij op dit moment nog onbekend, maar via mijn facebookpagina zal ik u proberen op de hoogte te houden. En schrik niet. Die avond zal alles anders zijn!

Over het ijsrijden is dus niet zoveel meer te vertellen. Over de nabije toekomst (winter) wellicht binnenkort wel meer. Ik ben druk bezig. Ik kan wel wat verklappen.
Op de eerste plaats zal mijn initiatief, mijn plannetje, in eerste instantie, bij wijze van proef worden gelanceerd!
Op de tweede plaats zal ik het ook maar bij een enkele keer of enkele keren houden. Dit hangt natuurlijk nauw samen met hoe de proef wordt ontvangen.
Op de derde plaats zal ik in het geval dat het doorgaat (kans schat ik hoger in dan 70%) zeer waarschijnlijk één standplaats innemen. Ik denk zelf ergens op de Vijverlaan of CT Storkplein, of zelfs beiden op verschillende tijden.

En hiermee moet u het voorlopig doen. Want anders verklap ik teveel. Ik vind het in ieder geval een heel leuk idee. Ofschoon ik er ook wel wat onzeker over ben. Dat dan weer wel. Maar ondernemen is risico nemen. En avontuurlijk ingesteld als ik ben kan ik niet anders dan het risico aanvaarden. Accepteren dat ik op mijn bek ga. U vraagt zich mogelijk nog wel af wanneer ik dan op mijn bek zal gaan of anders gezegd, wanneer het één en ander zal plaatsvinden. Nou, daarover kan ik alleen maar gissen. Het kan in November zijn, maar net zo goed pas in December. In ieder geval hoop ik binnen 4 weken mijn plannetje te mogen ontvouwen en nog vóór de jaarwisseling hoop ik mijn plan ook te hebben uitgevoerd. Er wordt in ieder geval met man en macht gewerkt aan het concept! Geloof mij.

Naast dit project ben en blijf ik actief op deze blog. Ik zal hier uiteindelijk alles aan de trouwe lezer laten weten. Over twee weken begin ik ook weer aan mijn boek. Een thriller. Vorig jaar schreef ik in een klein tijdsbestek 4 hoofdstukken. Ik weet niet hoe het mij zal vergaan in het tweede deel van mijn schrijfwerk, maar ik heb er wel enorm veel zin in. Daarnaast ga ik ook weer trainen. Ik heb besloten dat ik elke week drie avonden ga wandelen. Stevig wandelen. Zo'n 5 km per keer. Dit naast de voetbaltrainingen welke ik op dinsdag- en donderdagavond geef aan het team van mijn zoon Joeri, Wilhelminaschool C4G. Het zal er dan dus op neer gaan komen dat ik maandag-, woensdag- en vrijdagavond ga wandelen.
Wanneer er iemand wil meewandelen is het prima. Ik hoor t graag. Mijn doel is duidelijk. Er gaan 10 kilootjes af. Misschien wel 15!

Op dit moment heb ik niets meer toe te voegen aan mijn blog van deze week. Ik heb alles verteld wat ik kon vertellen. Ik hoop u gauw weer eens te mogen zien. Sommigen van u  zie ik wel eens, u ziet mij dan ook wel, maar u herkent mij niet! Het is ook raar een ijscoman in dagelijkse kleding en bovendien zonder hoofddeksel te herkennen. Dat neem ik niemand kwalijk! Grappig vind ik het wel.

Voor nu groet ik u en spreek ik de hoop uit u binnenkort iets meer te mogen onthullen.

Groetjes Frank Boereboom.

Reacties

Populaire posts