2018-01. De eerste van het jaar!

En zo schrijven wij inmiddels alweer 6 januari 2018! Zaterdag!
Het nieuwe jaar is daarmee alweer bijna een week oud. En mag ik u nog steeds een heel gelukkig nieuwjaar wensen. En dat doen we dan ook graag bij deze!!!
Aan alle lezers;

"Een heel gelukkig maar bovenal gezond 2018!!!"

Het nieuwe jaar wil ik graag weer positief starten. Na alle sores van 2017 een goed uitgangspunt. Er is vorig jaar veel verdriet geweest en helaas ook niet goed gescoord. Maar dat ligt nu achter mij. Daar gaan we het vanaf nu niet meer over hebben. PUNT!!!

Positief ben ik eigenlijk altijd wel geweest. Zit niet zo gauw bij de pakken neer. Wel kan ik zo nu en dan wat langer dan gewenst in een tegenslag blijven hangen, maar die tunnel is nooit kilometers lang. Het licht komt altijd sneller dan verwacht.
Afgelopen week, de eerste week van januari is het mij aardig gelukt. Er werd veel gelachen en er werden goede grappen uitgehaald. Ik voel mij inmiddels weer aardig terugkeren op het vertrouwde nivo van jaren (nog voor mijn ontslag bij Alustar Wheels in 2015) geleden. En dus gaat het langzaam maar zeker echt de goede kant op. En ik ben daar blij mee.

In het eerste kwartaal gaan we even wat afvallen. Niet veel hoor, maar wel genoeg. Dat gaat weer veel wandelen worden. Daarnaast, en daar heb ik heel veel zin in, mijn nieuwe baan vorm geven. Eindelijk het vertegenwoordigers vak induiken. Stond ik tot nog toe in de winkel, nu gaan we de weg op. Weet niet of ik het uiteindelijk goed ga doen maar zeker is wel dat ik uiteraard mijn uiterste best ga doen. Men zal mij leren kennen als een betrouwbaar en gezellige medewerker van de Batterij Specialist die wat hij beloofd ook nakomt. Zo was ik en zo ben ik. Ook moet in dit eerste kwartaal mijn nieuwste ijs "Faim!" eindelijk eens in de schappen komen te liggen. Helaas vertraagd maar eerder lukt(e) mij gewoonweg niet. Wat ook op de rol staat is de ontwikkeling van Radler ijs. Blijft zo interessant! Zie er echt een hardloper in. Uiteraard slechts voor feesten of partijen.

En dan sta ik u natuurlijk maar wat graag weer vanaf het tweede kwartaal, zo rond eind maart, begin april, met de Snor tot dienst in de straten van ons mooie Hengelo. Lekker weer naar mijn klanten en vooral klantjes toe. Het wachten is straks slechts nog op lenteweer.
Dit rijden eerst nog slechts op zaterdag en zondag. Kort daarna ook nog op woensdag- en vrijdagavond. Tenzij de Crêperie een goede opdracht heeft. Dan rijd ik niet met ijs. De wijken waarop ik dit nieuwe jaar zal gaan rijden zijn mij inmiddels bekend. Ik heb een goede afweging moeten maken omdat ik voor wat betreft beschikbare tijd niet overal meer kan en zal verschijnen. Dit publiceer ik zeer binnenkort op mijn Facebook pagina Frankys-Food.
Borne (Bornsche Maten) valt in ieder geval af. Daar heb ik helaas geen tijd meer voor. Teveel reistijd en dus geen tijd voor omzet.

Dit jaar ga ik ook bedrijven benaderen. Ik zou het heel leuk vinden om meer als eerder, op bedrijfsfeesten te mogen verschijnen. Daartoe zal ik een mailing, folder of iets dergelijks de deur uit doen gaan.

Natuurlijk wil ik altijd veel doen om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Zo ben ik inmiddels alweer de voorbereidingen gestart met het oog op Kinderdag editie 2018. Een eerste vergadering hierover heeft al plaatsgevonden. Er gaat deze jaargang namelijk iets veranderen. Of dit éénmalig is of voor herhaling vatbaar zal zijn zullen we moeten ondervinden. Deze aanpassing is voor mij een behoorlijk zware beslissing cq afweging geweest, maar geloof me wanneer ik u zeg dat er niet veel zal veranderen. Sterker nog, ik denk dat het grootser dan ooit kan gaan worden.
Binnenkort volgt hierover ook de eerste informatie. Houdt de pagina voor wat dat betreft maar goed in de gaten.

Het is zondag en de festiviteiten van de avond ervoor zijn alweer geschiedenis. Mijn zoons viering van zijn 20ste verjaardag was weer goed bezocht. In een daartoe gehuurde en opgezette en zelfs goed verwarmde tent voelden de 30 gasten zich bijzonder thuis. Vader, moeder en broers hielpen met opbouw. Daar werden wij graag gezien. Toen de visite er eenmaal was bleef ik slechts nog wat op de achtergrond om crêpes te bakken (had ik hem beloofd). Rond een uur of elf vond ik het best en trok ik mij terug in de 'veilige' huiskamer van Villa Boereboom. Het feest verliep prima en rond half 12 werd het als ieder jaar weer wat luidruchtiger. Moest vader af en toe even wat van zich laten horen. Maar ach... Het zijn jongeren die maar wat graag een feest bezoeken, wat bier en andere sterkere dranken consumeren. Kwam je onderweg wat groepjes jongeren tegen met verschillende gespreksstoffen. De ene nog leuker dan de andere. Over de onderwerpen zal ik het hier maar niet hebben.... Het bleef desondanks gezellig en rond half 2 was de rust wedergekeerd. Gingen ze met zijn allen de stad in. Na hun vertrek even wat poolshoogte genomen. Stonden er ineens 3 afgedankte kerstbomen in mijn tuin en lagen overal lege bierflesjes of nog half geopende flessen met sterke drank. Om nog maar te zwijgen over andere zaken en konden wij als ouders na wat opruimwerk rond twee uur afgepeigerd en eindelijk naar bed.

Rond half 11 ging het linkeroog open, iets later het andere. Draaide me nog een keer om en stond uiteindelijk op. We hadden een gezamenlijke brunch om 11.30 uur.

Zojuist de tent en al het geleende materiaal weer opgeruimd. Het was een klusje wat wij als familie even in een betrekkelijke korte tijd regelden. En zo is er weer een feest tot een goed einde gebracht. Kunnen we voorlopig weer even de rust vinden. Al onze eigen familie verjaardagen zitten er voorlopig weer op. Tot september geen verjaardagen meer. Lekker!

Morgen, tot slot, ben ik nog vrij van het vaste werk. Ga ik naar Oldenzaal voor het jaarlijkse ontbijt van Postma FinancieelAdvies uit Oldenzaal. 14 ontbijtjes.
Dat is altijd een beste klus.
De eerste voorbereidingen zijn inmiddels afgerond. Morgenochtend vroeg de rest.

Ik zal in de loop van maandag op mijn Facebookpagina foto's plaatsen van het ontbijt.

Ik ga rusten en wens een ieder een mooie zondagmiddag en avond toe.

Tot volgende week.

Frank Boereboom
Frankys-Food
Hengelo

Reacties

Populaire posts