2019-28. Het Kinderdagverhaal!

Kapot! Zo voel ik mij thans. Ik lig op de bank. Schrijf mijn blog. Maar zelfs dat wil niet echt lukken. Werkelijk waar! De laatste werkdag van deze zware week volgt morgen. Dan neem ik afstand van de tweede zeer drukke week. Heb ik precies 1 dagje vrij. En dan volgt gelijk weer een zware week. Met de nadruk op vrijdag. Weer een superzware dag. Ééntje van het kaliber van gisteren (vrijdag) toen ik ook vele afspraken afwerkte. Maar dat is dan voorlopig wel de laatste drukke weekweek. De schoolvakanties dienen zich aan en daarmee ook de spreekwoordelijke rust in de afspraken. Na deze week werk ik nog een weekje rustig door. Daarna gaan de vriezers op uit en volgen er twee weken van echte rust. Denk niet dat ik helemaal niets doe, maar de bouwvak is per definitie te rustig om door de wijken te rijden. Overigens denk ik er wel over om tijdens de bouwvak een paar campings te gaan bezoeken met de kleine ijskar.

Deze week was dus erg druk. Maar drukte doet mij goed, alhoewel ik vandaag aan het einde van de wijkdag op de Hasseler Es wel vermoeid raakte. Helemaal leeg. En nu ik thuis ben gewoon helemaal kapot!
En dan krijgen we nog een zware zondag.

Vandaag (het is zaterdag wanneer ik dit eerste stuk schrijf) is het Kinderdagverhaal "De ijscoman en de Gouden ijsbeker" van start gegaan. 11 weken lang elke zaterdag een hoofdstuk. Ik vond het leuk een verhaal te schrijven. Niet zomaar een verhaal. Het eindigt namelijk op Kinderdag zelf, met echte figuren en attributen. Hoe? Lees het verhaal maar. Ik publiceer elke zaterdag op mijn facebookpagina "Frankys ijs Kinderdag" een hoofdstuk.

En zo is de weg naar Kinderdag in gang gezet. Nog 10 weken! En dan zullen we er staan. Met hopelijk 400 ontbijtkinderen. En met deelnemers aan de vlottenrace. Komen er ook mensen naar het slotfeest met live muziek en foodtrucks.

De Stichting Nelly is hopelijk de grote profiteur. Alle opbrengsten van Kinderdag gaan namelijk naar de stichting. Het zou zo mooi zijn wanneer we weer wat kinderen, welke in armoede leven, kunnen blijmaken met een dagje uit. De aanwezige foodtrucks willen een deel van de omzet doneren. Zo ook wat kraamhouders. Een mooi vooruitzicht! 

Zondag;

Zojuist teruggekeerd van een mooie dag op de Hasseler Es. En daarmee is het weekendje Hasseler Es voorbij.
Het is op beide dagen erg druk geweest en de vermoeidheid is nog  groter dan gisteren. En dus gaan we nu lekker uitrusten.
Even een dagje niks.
Vanaf dinsdag gaan we weer vol erin. Alhoewel het niet de grootste afspraken zijn. Die volgen later in de week. Maar dat is voor later. Nu rust!

Ik wens u nog een mooie restavond!
Ik ga nu echt beginnen aan de rust!

Frank Boereboom
Frankys Food
Hengelo

Reacties

Populaire posts