2019-30. Een nieuwe Hittegolf!

En laat de nieuwe hittegolf nou net op stoom komen wanneer ik even geen opdrachten heb. Hoe blij ben je dan? Heel blij kan ik zeggen. Een paar dagen rust liggen in het verschiet. Heel dichtbij. Nog eventjes door. Maar dan, na dinsdag, eindelijk even NIETS. Helemaal niets. Lekker rusten met een paar heerlijke flessen witte droge wijn!
Genieten zoals het hoort.
Maar in tegenstelling tot wat sommigen denken. Het is geen vakantie! Het werk gaat gewoon door. Morgen en dinsdag heb ik gewoon nog klussen. Morgen ben ik in de Achterhoek actief en dinsdag ga ik eerst naar een kinderopvang. Daar ga ik met kinderen ijs maken. Echt vanaf het begin tot het einde. Lijkt mij erg leuk om te doen. Wanneer dit een succes wordt ga ik dit vaker doen. In de namiddag ga ik weer crêpes bakken bij TMZ het Hof. Ook dat is erg leuk om te doen. Dan is de dinsdag voorbij en volgen 2 vrije dagen vwb fysiek werk. Een kinderdagontmoeting op woensdagavond en wat meer kinderdagperikelen zullen mij nog wel meer bezighouden. Zaterdag hebben we met de hopelijk eerst ontdooide en direct erna weer ingevroren Snor een afspraak bij de Twentse Bierbrouwerij om een trouwpaar en hun gasten te voorzien van ijs. Het blijft dus een komen en afwerken van afspraken. Wel worden er geen vermoeiende routes meer gereden en daardoor lijkt het wat rustiger als anders. Maar nee, zeker geen vakantie.  En dat wil ik ook niet. Nu nog niet iig. Ik ga ergens eind oktober met mijn vrouw op lang weekend. Dan gaan wij er even tussenuit.

Het was een mooi weekje. En ondanks het feit dat veel mensen al op vakantie zijn gegaan bleef de omzet redelijk goed. Zeker met het weer zoals wij dat hadden. Met vandaag (zondag) als superdag! Met een prima omzet! Een omzet die ervoor zorgde dat de week die ik donderdag ineens afsloot vanwege de vermoeidheid, waarbij ik dus geen omzet op vrijdag en zaterdag scoorde, toch nog mooi heb weten af te sluiten.

Het Kinderdagverhaal loopt inmiddels 3 weken. En erg leuk om elke week een tipje van de sluier te doen oplichten. En mensen te doen binden aan iets wat uiteindelijk kinderdag zelf is. Het wordt nog leuker omdat ik tussen de hoofdstukken door (elke zaterdag wordt er een nieuw hoofdstuk geplaatst) wat fotootjes ga plaatsen waarmee het verhaal ook een beetje een gezicht krijgt. Ennn... zo blijft men toch nog meer gebonden, althans, dat hoop ik dan!

De kinderdag zelf loopt mooi op schema. De vergunning is aangevraagd en er zijn inmiddels aardig wat vrijwilligers. Bovendien is de kinderdag financieel echt rond. Het enige waar ik nog wat extra aandacht aan moet gaan geven is het binnenhalen van kinderen die met de ijscoman gaan ontbijten. Dat aantal moet gelijk zijn aan 400. En een goede derde is nu aangemeld. En dus moeten er nog wel wat kinderen bij. Maar het vertrouwen dat dat goed gaat komen is erg groot. Ik ga er van uit dat er op 15 september a.s. gewoon 400 kids aan tafel zullen zitten.

Het wordt dus weer warm. En dus mogen we weer gaan puffen.
Ik wens u allen een mooie week toe.
Doe rustig aan.

Tot volgende week!

Frank Boereboom
Frankys-Food
Hengelo

Reacties

Populaire posts