30. De zomer is begonnen!

Het weer is op deze zondag 29 juni van een nivootje lik me vessie!

Het is helaas te slecht om uit te rijden.  En dat is jammer want de dag leende zich op deze zondag uitstekend voor een superomzet. Vanavond namelijk,  speelt het Nederlands elftal zijn wedstrijd op het WK om tot de kwartfinale door te dringen.  En meestal brengt die spanning veel omzet. De saamhorigheid is dan op zijn grootst. En die saamhorigheid had ik graag aangewend om tot een prachtprestatie te komen. En dat is nu letterlijk in het water gevallen!  Jammer dus, maar wellicht krijg ik nog een nieuwe kans wanneer we de finale bereiken.  Hopen maar!!!!

Gisteren heb ik wel gereden.  Op de Berflo Es werd een complete route gereden. De omzet was niet zo vreselijk hoog, maar ook voor deze dag gold dat het weer niet super was. Het was droog en daarmee was ook gelijk alles gezegd.

Wat wel leuk was, is dat er nog steeds mensen aan de kar verschijnen die nog altijd niet op de hoogte zijn van mijn alweer maandenlange (weliswaar steeds onderbroken) komst in  hun wijk. En dat deze mensen dan vaak ook nog zeggen dat ze er de volgende keer weer zullen staan maakt het extra leuk. Het ijs, zo weet ik inmiddels uit ervaring is gewoon goed, dus meestal komen die nieuwe mensen wel weer. Het blijft daarom ook altijd verrassend wat ik op de nieuwe ronde zal terugzien van die nieuwe klanten.

Volgende week beleeft het bedrijfje zijn topweek. In 3 dagen zal ik ongeveer 600 ijsjes scheppen.  Dat zijn ruim 1000 bollen ijs. En dat uiteraard tegen de door mij vastgestelde prijs. Ik ben dan ook verrast en blij dat ik deze opdrachten heb mogen ontvangen.  Ik zal er alles aan gaan doen om elk van deze 5 klanten tevreden te stellen.
Het vereist in ieder geval een goed logistiek proces. En...ruimte in de vriezers.

Ik ga er in ieder geval van uit dat het allemaal goed zal verlopen.  Daar ben ik toch te perfectionistisch voor.

Volgende week zal ik ook een gesprek hebben met een delegatie van de kunstmarkt over de jammerlijke berichtgeving door de medewerker van de gemeente over mijn aanwezigheid op de dag van de kunstmarkt.

Overigens heeft de gemeente Hengelo mij een verruiming van de rijtijden gegeven. Vanaf deze week is mijn vergunning uitgebreid en mag ik elke dag tot 21.00 uur rijden. Bedankt gemeente Hengelo! !!

Het weer is dus te slecht om uit te rijden
Laten we hopen dat het voetbal vanavond reden geeft voor nieuw optimisme.

Tot later....

Frank Boereboom

Reacties

Populaire posts