2019-01. 2019!

Het is 1 januari 2019.

En een extra blog is geschreven om u uiteraard een heel gelukkig nieuwjaar te wensen met veel ijs maar belangrijker natuurlijk veel gezondheid. Want dat is echt het grootste goed.

Maar... ik schrijf ook omdat Frankys Food vandaag zijn eerste lustrum kent. Nu het bedrijf 5 jaar bestaat heb ik het startsein afgegeven voor het één jaar lang vieren van het eerste jubileum van Frankys Food.

Want precies vandaag 5 jaar geleden werd het bedrijf "Horecadienstverlening Boereboom" (HDB) of te wel Frankys Food (toen nog Frankys ijs) bij de Kamer van Koophandel actief.

Wat ooit begon als een hobby werd door de jaren steeds serieuzer en serieuzer, zonder het oorspronkelijke doel uit het oog te verliezen. En natuurlijk hoop ik dit nog eens 5 jaar te mogen doen.

Maar wat gaan we doen in dit voor mij bijzondere jaar? Natuurlijk gaan we gelijk in januari starten met de school aktie! Gaan we op bezoek bij 10 scholen. De afspraken maak ik direct na het komend weekend. Daarnaast gaan we in februari  weer een mysterieus ontbijtje "ergens" in Hengelo bezorgen, zij het dat dit ontbijtje specialer dan de vorige 3 zal zijn. Bovendien geef ik door het jaar heen 5 ontbijtjes weg via verloting. Ook ga ik van mei tot en met september in totaal op 5 instellingen verschijnen met de kleine ijskar om op die instellingen de aanwezigen te verblijden met ijs. Die instellingen worden tzt geinformeerd. Suggesties zijn van harte welkom!
De KiNDERDAG welke ook haar 5e (!) aflevering gaat kennen zal groter zijn dan ooit. Als jubileum aflevering mogelijk zelfs twee dagen rondom de Tuindorpvijver. Ook de creperie zal een duit in het zakje doen.
Ach ja... het moet dit jaar wel iets speciaals worden. Als dank voor al het vertrouwen.

Natuurlijk ga ik er als altijd voor. Maar.... het één en ander heeft natuurlijk ook met de beschikbare tijd te maken. Daarover bestaat nu nog geen echte duidelijkheid nu ik ook nog een baan zoek. Wat ik hierboven heb benoemd gaat in ieder geval zeker plaatsvinden.

Daarnaast is het boek "Willen is kunnen" uitgekomen. Een boek met 5 jaar vent ervaringen. Als kroon op mijn werk. Een ruim 600 pagina's tellend boek. Met foto's en tekeningen van kinderen. Een boek kan overigens slechts via mij besteld worden.

Een kleine update dus om de bedoelingen van Frankys Food voor dit jaar te verduidelijken.

Ik wens u een fijne nieuwjaarsdag toe.
Ik ga verder met het vieren van mijn dochters verjaardag. Ook dat is vandaag aan de orde!

Lieve groetjes

Frank

Reacties

Populaire posts